Geplaatst op

De Winterfair 2021

Margriet & Libelle presenteren samen vol trots het grootste vriendinnen-evenement van Nederland
NIEUW: DE WINTERFAIR, HET ALLERLEUKSTE DAGJE UIT VOOR VRIENDINNEN

Na een roerig jaar zijn we meer dan ooit toe aan een dag vol gezelligheid. Daarom slaan de grootste vrouwen merken van Nederland, Margriet en Libelle, de handen in één en presenteren zij gezamenlijk vol trots van 19 t/m 25 november De Winterfair: het allerleukste dagje uit voor fans van zowel de Margriet Winterfair als de Libelle Zomerweek.
Samen genieten van workshops, optredens, de leukste shops én lekker eten en drinken in de Brabanthallen in Den Bosch.

Tijdens Winterfair 2021 kom je helemaal in de feestmaand-stemming. Doe inspiratie op voor de ultieme feestoutfit bij de sprankelende modeshows. Maak zelf de leukste kerstdecoraties tijdens de interactieve workshops en kom swingen bij optredens van bekende artiesten in het theater.
Natuurlijk is er heel veel te shoppen, ben je aanwezig bij live interviews met schrijvers en columnisten, ontdek je de lekkerste recepten in het Kooktheater en kan je vooral een hele dag lang genieten van gezelligheid met vriendinnen. 

Dat is De Winterfair 2021, écht het allerleukste feest van het jaar. Samen met de redacties van de twee grootste vrouwen merken van Nederland en bijna 100.000 vriendinnen worden de Brabanthallen in Den Bosch een feestmaand-walhalla. Het grootste vriendinnen-evenement van 2021 wil je niet missen! 

Kom naar onze stand nr. 6C.140 en maak kennis met onze Ice Power producten. Tijdens de beurs hebben we weer diverse interessante aanbiedingen.